Înapoi


Înregistrare utilizator:


Dacă ați primit din partea Ministerului Finanțelor Publice, în luna mai 2018, o scrisoare cuprinzând informații pentru înscrierea dumneavoastră ca utilizator al serviciului „Spațiul Privat Virtual” SPV fără a vă deplasa la unul din sediile Agenției Naționale de Administrare Fiscală, vă rugăm ca pe ecran, în câmpul "Tipul de aprobare", să selectați opțiunea "Verificare număr document", iar câmpul "Număr document" să îl completați cu numărul de document notat în scrisoare în partea din stânga sus.

?

Prenumele complet. Introduceţi doar litere, spaţii sau linii.

?

Introduceţi doar litere, spaţii sau linii.

Pentru identificarea pe baza unei decizii emise în 2013 sau mai târziu se poate indica unul din numerele următoare:
1) Numărul unei decizii de impunere imprimat în partea de sus a documentului hârtie primit de la ANAF şi precedat de textul 'Nr.înregistrare'.
2) Numărul unei decizii referitoare la obligaţii de plată accesorii indicat în colţul stânga sus pe documentul hârtie primit de la ANAF şi precedat de textul 'Nr.'
În situația în care ați optat pentru acest tip de aprobare, este necesară prezentarea dumneavoastră la oricare ghișeu ANAF, în vederea identificării și finalizării înregistrării.
Pentru identificarea pe baza scrisorii primite de la MFP, prin postă, introduceți numărul documentului aflat pe prima pagina, în stânga sus.
?

Introduceţi doar litere, cifre sau puncte.

?

Introduceți o parolă de minim 6 caractere.

?

Introduceţi nr. de telefon fără spaţii şi fără puncte

Această informaţie este confidenţială şi va fi folosită strict în relaţia cu ANAF.
Sunt de acord să primesc atenţionări prin email de la ANAF - Gratuit.
Sunt de acord să primesc atenţionări prin aplicaţia Notif MFP de la ANAF - Gratuit. Descărcați aplicația pentru Android sau iOS.
Vi se pot transmite atenţionări privind punerea la dispoziţia dumneavoastră în SPV a unuia sau mai multor documente. În funcţie de alegerea dumneavoastră, atenţionarea se face printr-un mesaj pe adresa dumneavoastră de poştă electronică sau prin aplicatia Notif MFP. O atenţionare se generează dacă în SPV există cel puţin un document pe care nu l-aţi descărcat în ultimele 24 de ore din momentul punerii la dispoziţia dumneavoastră sau dacă, în acelaşi interval de timp, nu aţi făcut o cerere în SPV. Pentru documentele pentru care aţi fost atenţionat o dată, nu se generează noi atenţionări.
?

Răspunsul trebuie să conțină doar litere, spații și linii, minim 2 caractere.


Sunt de acord cu Termenele şi condiţiile de utilizare a serviciului.
?

Completați acest câmp cu cifrele și literele afișate în imaginea de sub el.