Înapoi

Activează asistenţă vocală

Înregistrare utilizator:


În situația în care ați primit un document de la ANAF care se regăsește în Listă vă rugăm ca pe ecran, în câmpul "Tipul de aprobare", să selectați opțiunea "Verificare număr document" sau "Verificare număr înregistrare decizie", după caz, iar câmpul "Număr document" sau "Număr decizie " să îl completați cu numărul atribuit documentului/deciziei.

Lista documentelor pe baza cărora se poate aproba înregistrarea în SPV a PF - publicată în data de 28.05.2020.

?

Prenumele complet. Introduceţi doar litere, spaţii sau linii.

?

Introduceţi doar litere, spaţii sau linii.

Pentru identificarea pe baza unei decizii emise în 2013 sau mai târziu se poate indica unul din numerele următoare:
1) Numărul unei decizii de impunere imprimat în partea de sus a documentului hârtie primit de la ANAF şi precedat de textul 'Nr.înregistrare'.
2) Numărul unei decizii referitoare la obligaţii de plată accesorii indicat în colţul stânga sus pe documentul hârtie primit de la ANAF şi precedat de textul 'Nr.'
În situația în care ați optat pentru acest tip de aprobare, este necesară prezentarea dumneavoastră la oricare ghișeu ANAF, în vederea identificării și finalizării înregistrării.
Pentru identificarea pe baza scrisorii primite de la MFP, prin poștă, introduceți numărul documentului aflat pe prima pagina, în stânga sus.
Pentru identificarea pe baza somației sau notificărilor (menționate în Listă) primite de la ANAF, prin poștă, introduceți numărul documentului aflat pe prima pagină, în partea de sus.
Pentru aprobarea prin identificare vizuală on-line (sistem video) este necesar să vă programați on-line cu ajutorul aplicației de la link-ul care va fi afișat în pagina de succes a înregistrării.

Pentru a continua înregistrarea SPV cu tipul de aprobare Identificare vizuală trebuie să fiți de acord cu Termenele şi condiţiile SPV pentru identificare vizuală.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului nr. 2016/679
?

Introduceţi doar litere, cifre sau puncte.

?

Introduceți o parolă de minim 6 caractere.

?

Introduceţi nr. de telefon fără spaţii şi fără puncte

Această informaţie este confidenţială şi va fi folosită strict în relaţia cu ANAF.
Sunt de acord să primesc atenţionări prin email de la ANAF - Gratuit.
?

Răspunsul trebuie să conțină doar litere, spații și linii, minim 2 caractere.


?

Încărcați o arhivă zip care conține actul de identitate scanat sau o poză cu acesta.Sunt de acord cu Termenele şi condiţiile de utilizare a serviciului.
?

Completați acest câmp cu cifrele și literele afișate în imaginea de sub el.