Completarea datelor personale reprezintă acceptul dumneavoastră de prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 677/2001. Dacă nu doriți să completați toate datele personale de identificare în Formular, trebuie să utilizați canale alternative de comunicare cu reprezentanții ANAF.

FORMULAR DE CONTACT

(câmpurile marcate cu steluţă sunt obligatorii)

?

Selectați o categorie din listă.

?

Selectați o subcategorie din listă.

?

Introduceți numele și prenumele pentru persoane fizice sau denumirea pentru persoane juridice, adică agenți economici, instituții publice, organizații non-profit, persoane fizice autorizate, asociații familiale.

?
Introduceți codul unic de identificare, CNP-ul sau NIF-ul sub formă numerică, minimum două cifre.
ANAF este operator de date cu caracter personal nr.759/2009 autorizat de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal să prelucreze aceste date conform criteriilor de protecţie, confidenţialitate şi securitate prevăzute de Legea nr.677/2001.

Adresa (Domiciliul, în cazul persoanelor fizice sau Sediul declarat, în cazul persoanelor juridice):?

Selectați un județ sau un sector din listă.

?

Introduceți o adresă de email corectă.

Asigurați-vă că adresa de email este completată corect!

Fişierul trebuie să aibă extensia .pdf, .rtf, .zip, .jpeg, .jpg, .gif sau .png, să nu depăşească 5 MB şi să nu conţină diacritice în denumire.
Vă rugăm să apăsaţi butonul TRIMITE o singură dată şi să aşteptaţi mesajul de răspuns. Vă mulţumim!

Datele dumneavoastră personale sunt necesare pentru ca solicitarea pe care doriți să o transmiteți prin Formularul de contact să fie soluționată de către organul fiscal central.
În cazul în care nu doriți să completați toate datele personale în Formular, vă rugăm să utilizați canale alternative de comunicare cu Agenția Națională de Administrare Fiscală.
Vă mulțumim pentru acceptarea acestei condiții și vă informăm că opțiunea trebuie exprimată ori de câte ori accesați Formularul de contact!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale: